Passzolsz

Minden héten passzolunk. Van aki többet, van aki kevesebbet.

Friss topikok

  • demizson bobby: @idegenlégió: van egy titkom: hogy már hetek óta hordok magammal fehér mezt.....és ha megismétlődn... (2009.06.01. 20:52) Nincs új a nap alatt.......sem!
  • demizson bobby: Lacikaaaa, ki ez a gáré? (2009.05.12. 23:45) Weltmeisterschaft 2009 - Swiitzernati oléoléolé
  • A Nagyon Vé (Miska): Elfelejtettem Robikát dícsérni,szenzácios teljesitmény volt eltalálni 3-méterről,kiváló mesterlővé... (2009.04.28. 20:12) Life in da vacuum
  • Nagy Hori: Tegnap egy igazi állócsillagot láthattatok a pályán. (2009.04.23. 12:23) Jézus szeret!
  • demizson bobby: Ellenség?.....jaaaahaj. Amilyen vicces ez a Hori gyerek, olyan komoly tud lenni a pályán. Külön ta... (2009.04.15. 16:16) Bemutatkozás

Linkblog

2009.04.14. 17:27 demizson bobby

Bemutatkozás

Címkék: bemutatkozás csapat

Hopp...,a semmiből lett egy csapat. Válogatott. Bizonyos F. főnök úr válogatta, de őt nevezzük inkább menágernek, reméljük egyszer a főszponzori címet is elnyeri majd.

A kerettagok:

(szép volt) Miska: méltán híres arról,hogy hogy hosszában állva eltakarja a kapufát. Olykor meglepően sokat néz, de hát jó kapus szemmel is ..... 

Kötelezően passzol.

Imi (tűzgolyó): üstökösként robbant a pályára, jó lesz rá figyelni! Sokat lendítene a technikáján, ha végre venne egy cipőt. Erőssége: fénysebességgel közlekedik.

Ha idejében gondol rá, akkor passzol.

Maszek Laci: köztudottan szeret a sarokba játszani, illetve ha már ott van, akkor határozott mozdulatokkal ott is maradni. Elrőssége: jól fedezi a labdát -különösen a sarkokban-, jó hatékonysággal forgácsolja a palánkot, gyakorlatilag jómunkásember.

Eleget passzol.

Lacika: különösen igényes kapu előtti játékára vagyunk büszkék. Olykor mi sem tudjuk, hogy lehet még fél perc okospattogós játék után is nála a zsuga, minden esetre jobban kavar, mint ahogy a neje tájcsizik. Erőssége: jól helyezkedik, különösen, amikor elfelejt védekezni.

Volt már, hogy passzolt. 

Solymos Tóni: a titkos tartalék. Már nem tudjuk,hogy az ifiből, vagy a serdülőből került a csapathoz, de az biztos, hogy a házon belülről. Univerzális játékos, ha késik egy órát ( a sörrel), még akkor is tud játszani egy teljes meccset, nem beszélve a ficakból kispárgázott bombákról. Erőssége: a végtelen higgadtság, pláne ha a többiek söréről van szó.

Megfelelő mennyiségűt passzol.

Robika: tehetségét ritkán csillogtatja, de olyankor nagyon. Minden idegszálával a kapura koncentrál, jobbal, ballal egyaránt vereti, de előfordult már, hogy a jobb volt a bal. Erőssége: úgy lát a pályán, mint egy térfigyelő, perifériából indít az üresbe.

Azt hiszem passzol.

A Nagy Hori: a biztos pont, mint a nap az égen. Fénye évtizedek alatt sem kopott, mondhatjuk a védelem tengelyében stabilan áll a lábán. Megkerülni nem lehet, mert már nehezen fordul, inkább testtel hat oda. Erőssége: jól fog pozíciót, különösen ha muszáj. Ha előrefut, akkor Lacikát is jól tehermentesíti, aminek Robika nagyon örül.

Ügyesen passzol.

Levente: akiben ott a gól! Levi mindig megrúgja a maga gólját, különösen ha együtt állnak a csillagok. Ez olyankor következik be,amikor Hori előremegy(fut), Maszek sikeresen forgácsol és Lacika is passzol. Erőssége: ha felidegesítik képes egyedül a hátán cipelni a csapatot, még a legnehezebb pillanatokban is. Ilyenkor ugyanis egyeneset rúg a labdába. Mégpedig nagyot.

Többé-kevésbé passzol, ha nem akkor sarkazik.

Bencsik - az idegenlégiós: ahogy azt illik, az idegenlégiósnak mindig többet kell mutatnia, és ezt ő sztenderd szinvonalon hozza is. Jön-megy, fut, harcol, passzol, néha feltartja Horit, ha nem együtt vannak. Jobb nekik együtt, mert amúgy kezelhetetlenek. Erőssége: lásd 2. mondat.

Passzol.

Sanyika: Sanyika már nem a csapat tagja, ezzel nagyot erősödtünk! Ígért fűt-fát, hogy jön még közénk, de inkább boldogítson mást. Erőssége volt, hogy jól támaszkodott térden, jól futkározott összevissza a térben, és persze szép volt a bőrkabátkája.

Hát előfordult, hogy passzolt.

Ellenfél: nincs.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://passzolsz.blog.hu/api/trackback/id/tr441064926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Hori 2009.04.15. 11:57:56

Egy-két dologgal kiegészíteném.
- Menágernél teljesíteni kell, mert elad
- Miska:hosszában állva és a hasát kitolva a kapufa takarja ki Őt
- Tűzgolyó: berobbant a pályára cipő nélkül. Csupa szív játékos.Fénysebességgel közlekedik és közeledik ( Isten óvja az ellenfelet )(persze ha nem pingvinezik).Megjegyzem Ettől az Isteni csodától van egy eredeti (originál) aláírásom.Itt lehet rá s(z)avazni.Már egy igéretes lyukas zoknit ajánlottak érte.
- Maszek: Megyerivel szeret a legjobban játszani, mert akkor Neki is passzolnak.
- Lacika: legnagyobb erénye, hogy nem iszik sört (több marad)
- Solymosi: súlypont levitele tanítanivaló
- Robika: Ő irta a blogot
- Nagy Hori:Persze folyamatosan fényezi is magát ( fényezi a bohócot )
- Levente : Isten jókedvében teremtette és... A bal lábát csak akkor tudja megkülönböztetni a jobbtól ha megjelöli
- Bencsik : Erőssége a gyengéje: szereti a CSAPATot (és a SÖRt)
- Sanyika : tényleg jó a kabátja
- Ellenfél tényleg nincs csak ELLENSÉG!!!

demizson bobby 2009.04.15. 16:16:55

Ellenség?.....jaaaahaj.
Amilyen vicces ez a Hori gyerek, olyan komoly tud lenni a pályán.
Külön tanulmány ahogy hátrányban működnek az idegpályái. Illetve nem működnek. :))))
Na mindegy ezt elnézzük neki,mert élvezi a játékot, csak negatívban durvul.
süti beállítások módosítása