Passzolsz

Minden héten passzolunk. Van aki többet, van aki kevesebbet.

Friss topikok

  • demizson bobby: @idegenlégió: van egy titkom: hogy már hetek óta hordok magammal fehér mezt.....és ha megismétlődn... (2009.06.01. 20:52) Nincs új a nap alatt.......sem!
  • demizson bobby: Lacikaaaa, ki ez a gáré? (2009.05.12. 23:45) Weltmeisterschaft 2009 - Swiitzernati oléoléolé
  • A Nagyon Vé (Miska): Elfelejtettem Robikát dícsérni,szenzácios teljesitmény volt eltalálni 3-méterről,kiváló mesterlővé... (2009.04.28. 20:12) Life in da vacuum
  • Nagy Hori: Tegnap egy igazi állócsillagot láthattatok a pályán. (2009.04.23. 12:23) Jézus szeret!
  • demizson bobby: Ellenség?.....jaaaahaj. Amilyen vicces ez a Hori gyerek, olyan komoly tud lenni a pályán. Külön ta... (2009.04.15. 16:16) Bemutatkozás

Linkblog

2009.05.21. 23:01 demizson bobby

Nincs új a nap alatt.......sem!

A focit többféleképpen lehet szeretni. Vannak mániákusok, az ilyeneknek Chelsea induló a csörgő csengőhangjuk, Chelsea feliratú labdájuk van, és általában nem a költség tételhez számolják a sportcsatornák díját. Ezek a rajongók aztán a lehető legtöbb mérkőzést megnéznek, tudnak a legújabb átigazolásokról, felsorolják a Macedón másodosztály csapatait, és a Miskolc-körzeti bajnokság szomszédvári rangadóinak eredményeit. Vannak ilyenek...

Maszek és Robika az alábbi párbeszéddel hangoltak a szerdai kihívásra:

"M: -Lesz foci holnap?

R: - Persze, hogy lesz!

M: - És mi lesz az UEFA kupa döntővel?

R: - Jövőre is lesz, nem?"

.....amint az szerda reggel kiderült ez egyedi gondolatcsere volt, ugyanis többé ez a pár sor nem ismétlődik meg. Íme, így írunk mi történelmet!

Ellenfelünk részéről bármiféle történelmi jelző várat magára, dacára annak, hogy ezúttal emberfórban játszották végig a mérkőzést, és ha hozzátesszük, hogy Bencsik úr önkéntes alapon ellenünk játszott, akkor máris értékesnek látjuk újabb sikerünket. Sokszor van ilyen.

Bencsik kolléga úgy látszik szereti a kihívásokat - nem is nagyon tudjuk mire számított-,  javasoljuk legközelebb hozzon magával 5 bóját, hátha úgy eredményesebben szerepel majd. Ismerve ellenfeleinket, megvan az esélye. A meccs után minden esetre rázta a fejét, mint gyerek a csörgőt, hogy ő bizony nem, nem, soha többé.....Hiszünk neki, bár reméljük, hogy csak a jól megérdemelt meleg sör hatása miatt volt ilyen elkeseredett. Előfordul az ilyen.

Gólt azért kaptunk, nem is keveset, bár az tudvalevő, hogy a létszámhiány miatt alakult így. Misin ezúttal sem múlt semmi, szépen hozta múlt heti formáját, még az alábbi -az első kapott gól utáni-, közjáték sem zavarta meg:

"R: -Misi, ma se lesz shotout!

M: -........................

N.H.: -Misike, azért ami kapura megy azt meg kell fogni."

Na néhány lepke azért betévedt a hálóba, de kicsire nem adunk, és azért ő mégse egy Pálinger Katalin. Esetleg akar erről valaki vitatkozni?

A Nagy Hori aktuális fellépése során a baloldali elfutásait volt érdemes figyelni ennek vége általában az lett, hogy Imikét játszatta keresztpasszokkal, majd futott hátra, hogy mindenkit megdícsérhessen. Egyszer hibázott komolyabban, mikor a semmitől elesett, s bár Bencsik úr a közelében volt, ezúttal vita nélkül elismerte, hogy hozzá se nyúltak. Ő viszont mindig jó érzékkel nyúlt a söröstálcához, van aki erre születik.

Imike a klasszikus fejlődéstörténet mintapéldánya. Ezen a héten megtanult fénysebességgel történő hátrafelé futás közben előre is futni. Igaz még gyakorolnia kell, de ha már jól megy akkor turnéra is indulhat vele, mint freestyle mozgáskordinációs előadó. Azt gondoljuk, hogy ebben a kategóriában óriási űr tátong a hazai piacon, utána is nézünk mennyibe kerülne számlaképessé válni. Mondjuk a matekkal még sok baja lesz, íme a mai nap fénypontja:

"I: -Apám, tegnap nagyon sokat kellett futni. Alig bírtam, meg hát meleg is volt, nagyon nehéz ilyen melegben.

R: -Imi, azért érezted soknak, mert eggyel kevesebben voltunk.

I: -Mi? Tényleg?"

Na persze nem is ér rá számolgatni az olyan ember, aki egy esernyőcsel után még "amerikai kapura" tud emelni. Ritkán, de van ilyen.

Robika a lehető legapróbb gólokkal vetette észre magát. Ilyen volt például rögtön az első, amit Nagy Hori csak fél óra ráolvasás után tudott megjegyezni, annyira koncentrált Imike teljesítményére. Második góljánál Houstonban visszatartották a levegőt, lévén, hogy a kapus négykézláb kereste a fejéről lelőtt szemüvegét, miközben a labda már hármat pattant a gólvonalon. Ekkor hősiesen bepöckölte a kapuba, nehogy a zsuga rápattogjon a szempótlékra. Teljesítményéhez hozzátartozik, hogy mikor második hullámban érkezik, jól kiabálja a sarokban forgácsoló Maszeknak, vagy Imikének, hogy LÖVŐ!

Maszek az ezúttal eltávozáson lévő Lacika szerepkörében tündökölt. Szokásos forgácsolós technikáját jól keverte az okospattogós játék előnyeivel. Nagy hirtelenséggel alkalmazza meglepetésre épülő cseleit, amit olykor úgy kombinál, hogy kétszer egymás után ugyanazt próbálja megcsinálni. Innen is látszik, hogy teljességgel kiszámíthatatlan, és nem valószínű, hogy Céronáldó megélne egy ilyen kvalitású játékos mellett. Már írjuk a petíciót, hogy a palánk nélküli pályákat tiltsák be.

Kicsit sajnáljuk, hogy ennyire túlnőjjük magunkat, mi csak szeretnénk több kihívást megélni a passzolásban, úgyhogy ezúton várjuk életerős ellenfelek jelentkezését.

Van csapatunk.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://passzolsz.blog.hu/api/trackback/id/tr621136519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Imike 2009.05.27. 08:14:22

Szervusztok!

Én Imike vagyok.
És csak annyit szeretnék mostan mondani, hogy köszönöm a sok dicséretet, meg a biztatást!
Tudom én, hogy nem érdemlem meg, de hát azé köszönöm, no!
Amúgy, hogy az igasság kerek legyen, tuggyátok ugyebár, én ide, közétek először nem focizni gyüttem ám, csak a helyzet hozta úgy. Mer büdösül fáztam én azon az estén, amikor az Attila a Levente elé kikűdött, az szent igaz. És mán nagyon örűtem, hogy visszamehettem a sátor alá! Biz, nem kellett kétszer se mondani, hogy vessem le a nedves gúnyát.
No, meg aztán csudálatos fazonja van annak a ződ meznek! Nagybötűkkel van ráírva, hogy FAIRTECH KFT. Büszke is vagyok rá nagyon, mer olyan vagáncos.
Húh, meg aztán futni is lehet benne! Na, az aztán az igazi jó múlatság! Aztat én nagyon bírom! Tuggyátok, csikó koromban sok részem vót benne! Hujjaj, ha tunnátok? Bendegúz ecsém, na ő tuggya! Kérdezzétek csak meg tülle, majd ő elmeséli néktek!
Szóval futni jó. Az jó, nagyon jó!

No, de! De, megmondom az igazat, mosmán több mint három hónapja, hogy szaladgálok a műgyepen utánatok, oszt mindenkivel nagyon jól kigyüvök. Tényleg nagyon jól! Naggyon jól. De, azé mégis csak van egy kis szálka az oldalamban, ami nem hagy békét nekem!
Mer, itten teszem a kezem a szívemre, ni, hogy én még senkit szándékkal meg nem bántottam, rosszat nem akartam senkinek! Mégis van köztetek egy, aki igen neheztel rám! Én ugyan nem tom mér, de nagyon ki nem állhat engem, az biztos. Mer, akármilyen szépen nézek rá, teszem néki a szépet, őt nem érdekli. Sőt olyan az néki, mint a kútba vetett marharépa, ami hét nap után megbüdösödik.
Hát én mosmán teljesen kivagyok, mer tényleg nem tudom, mitévő legyek? Megpróbáltam már mindent. Többre képes nem vagyok.
Szóval, én itten mán csak arra kérnélek, először drága Attilám, téged – ha már így belerángattál ebbe az oltári cirkulumba-, hogy szólnál mán néki az érdekemben, ne pattogjon mán úgy előttem! Ne hozza mán a fészkes nyavalyát rám minduntalan az a fránya labda, amikor a lábam elé pattan! Hisz nem akartam én neki se, sose rosszat. (Mer hát, ti mondtátok, hogy az ő helye a másik kapuban van! Oszt mégis kinn van mindig. Én meg csak vissza akarom oda rakni őtet.) És, hogy, ugye tireátok hallgattam.

Szóval pajtások, ti is segítsetek mán nékem ebben az ügyben! Csak a békesség kedvéért is, ne kötekedjék énvélem, gurujjon mán úgy, ahogy jó mindkettőnknek!
Hát olyan nagy kérés ez?

Előre is köszönöm én e nagy segítséget mindőtöknek!

Baráti üdvözlettel: Imike.


És HAJRÁ FAIRTECH !!!!, mer, uccu neki!


Budapest, 2009. május 25.


Ui.: Ja, és ha nem lennék túl szemtelen, de ollyan szép az is, az a ződ, hosszú - hogy is mondják, ni? Pedig mán itt van a nyelvemen -, ja, az a térdzokni. Az az, no! Hó, hát az aztán az igazi gyönyörűség! Bizony, oly nagy boldogság vón az nékem! Úgy feszítenék én abban, mint a huszár gyerek vásárnapon a plébánia előtt! Kackiásan, mint a verebet fogott macska. Tán ha kaphatnék én is olyat?

Ui.2: Robikám, Drága ecsém, az Isten áldjon meg tégedet! Az írást abba ne hagyd semmiképpen, mer igen ízes a te beszéded! Bizony, krónikásnak szült téged a Mindenható, úgy hiszem. Te, mondd csak komám, mit jelent az, hogy freestyle?

idegenlégió 2009.05.29. 19:39:25

Szeretném Köszönteni minden sportszerető uj barátomat.
Kölön szeretném megköszöni NAGY Horinak,hogy
megismerhettelek benneteket.
Már jobban várom a szerdákat mint a hétvégéket
/nem csak a sör miatt/
Nem mindennapi élmény
-Imikét száguldozni
-Maszekot forgácsolni
-Misit repkedni
-Levit löni
-Lacikát passzolni
-Robikát cselezni
-NAGY Horit Felbukni /a saját lábába/
LÁTNI.
Sőt megtiszteltetés ellenetek játszani is, csak nem olyan élvezetes.De ez nem a ti hibátok.Hanem egy lelkes,nagyrahivatott,
létszámban igen gyenge ellenségé.
De addig amig sör van /amiröl a NAGY mindig gondoskodik/ nem számit.
Jót nem tudok nektek igérni csak azt hogy, továbbra is megprobálak titeket golpasszokkal tömni,és golt csak akkor lövök ha már nagy bajban vagytok.
Addig is Minden jót mindenkinek a következö találkozásig.

U:I.Mindenki hozzon magával fehér mezt is mert sose lehet tudni ki lesz a következö áldozat.

Üdv:idegenlégios

demizson bobby 2009.06.01. 20:50:58

@Nagy Imike: A freestyle holmi szabdstílust hivatott jelölni, pont azt, ahogy nyomod. Ezt fordítva is tudnám magyarázni, vagyis pl. a Maszek és Lacika nem freestyle, mert eléggé kötöttek a passzolási lehetőségeik (is).
A térgyzokkert a Maszektól kell intézni, de ha tévedek, akkor lehet, hogy N.H. rakja benne otthon a térkövet.

demizson bobby 2009.06.01. 20:52:42

@idegenlégió: van egy titkom: hogy már hetek óta hordok magammal fehér mezt.....és ha megismétlődni látnám a múlt heti felállást,akkor nem fogok habozni.....
süti beállítások módosítása